Comité van aanbeveling

• Prof. Femke Halsema Prof. Femke Halsema Ik ben geraakt door de malaria problematiek en zeker door het feit dat er in principe niemand hoeft te sterven aan de gevolgen van besmetting.Hoog tijd dat we daar verandering in aanbrengen.
    (Foto: Harold Perreira)
  • Prof. Robbert Dijkgraaf Prof. Robbert Dijkgraaf "De strijd tegen malaria is pas echt zinvol wanneer wetenschappers in ontwikkelingslanden volop kunnen participeren in onderzoek."
    (Foto: Henk Thomas)

NRC Charity Award

Een wereld zonder malaria

Iedere 45 seconden sterft er een kind aan malaria. Een ziekte die te voorkomen en te behandelen is.

De Nederlandse Malaria Stichting is een charitatieve organisatie die duurzame en innovatieve manieren om malaria te bestrijden ontwikkelt en test. Ook maken we de bestaande kennis en informatie over malariabestrijding beschikbaar voor belanghebbenden over de hele wereld. We beperken ons hierbij tot die activiteiten waar anderen niet mee bezig zijn.

Een internationale stichting die groen en duurzaam werkt met respect voor mens en natuur door middel van projecten, informatie, educatie, voorlichting, onderzoek én ondernemerschap.

child

Wij kijken uit naar een wereld zonder malaria

De Nederlandse Malaria Stichting wenst u

een heel goed 2015

Een wereld zonder malaria

De Nederlandse Malaria Stichting is een charitatieve organisatie die innovatieve manieren om malaria te bestrijden steunt en bestaande kennis en informatie over malariabestrijding voor belanghebbenden over de hele wereld beschikbaar maakt.

STEUN DIT PROJECT

MalariaWorld:

Kennis delen voor Africa

MalariaWorld zorgt er voor dat artsen en onderzoekers waar ook ter wereld de laatste informatie over malaria hebben.

Jackie MWami in Oeganda zoekt informatie op MalariaWorld

Steun MalariaWorld!

100% NAAR HET GOEDE DOEL

Lees hier meer over MalariaWorld.

STEUN DIT PROJECT

Help Soniran uit Nigeria om zijn droom waar te maken.

Soniran uit Nigeria wil aan een studieproject aan de Cornell universiteit in Amerika deelnemen.

Investeren in onderwijs is investeren voor het leven. Steun hem nu!

100% NAAR HET GOEDE DOEL

Lees meer: studie van Soniran + begeleidende brief van Prof. Deitsch van de Cornell Universiteit.

Subcategorieën