Malaria nieuws

Nederlandse Malaria Stichting genomineerd voor NRC Charity Awards 2013

Wanted Serial Killer

Het NRC handelsblad heeft onze advertentie "Wanted Serial Killer" uitgekozen als een van de kanshebbers op de vakjury prijs van de NRC Charity Awards 2013. Er zijn twee Awards te winnen: een vakjury- en een publieksprijs (2/1 full colour in NRC handelsblad en/of nrc.next). Bezoekers van de NRC Charity Awards website kunnen met hun email adres stemmen op een advertentie. de winnaar wordt bepaald aan de hand van de meeste stemmen. Je hoeft geen lid te zijn van NRC om te stemmen.

Ieder 45 seconden sterft er een kind aan malaria. de Nederlandse Malaria Stichting ontwikkelt duurzamen en innovatieve manieren om deze ziekte te bestrijden. Want dat kna: een wereld zonder malaria.

Breng nu je stem uit op onze advertentie en help zo de strijd tegen malaria: http://www.nrccharityawards.nl/inzendingen/nederlandse-malaria-stichting/