Fight the Fakes global campaign

Denk jij wel eens na over nep-medicijnen? Het slechte nieuws is dat nep-medicijnen vrijwel in elk deel van de wereld voorkomen. Het goede nieuws is dat we er samen iets tegen kunnen doen.

Nep-medicijnen gaan iedereen aan:

• omdat ze bedrieglijk, illegaal en gevaarlijk zijn;
  • omdat nep-medicijnen het risico op verdere ziekte, invaliditeit en overlijden vergroten;
  • omdat nep-medicijnen het publiek vertrouwen in artsen en de gezondheidszorg ondermijnen;
  • omdat nep-medicijnen schade aanrichten in plaats van genezen;
  • omdat nep-medicijnen de gezondheid van grote groepen mensen op het spel zet door hen bloot te stellen aan een toenemende resistentie tegen medicijnen.

... MAAK HET NU JOUW ZAAK. Doe mee in de strijd tegen nep-medicijnen op fightthefakes.org

De Nederlandse Malaria Stichting is een partner in de internationale Fight the Fakes campagne.

Fight the Fakes Banner