donerenRekeningnummer

NL07RABO0158832094

Nederlandse Malaria Stichting

Dodewaard, Nederland

Algemeen Nut Beogende Instelling

07RABO0158832094

MalariaWorld Journal

 

MWJDelen van wetenschappelijk malariaonderzoek

 

Wist u dat het merendeel van de malaria-onderzoekers hun onderzoekdata niet kan delen met collega’s? Of ze moeten betalen om een publicatie te lezen of ze moeten betalen om te publiceren. Artsen en onderzoekers in m.n. Afrika en Azië, nota bene in malaria gebieden, vallen buiten de boot: zij kunnen dat gewoonweg niet betalen. 

 

Daar besloten we iets aan te doen.

 


 

De Nederlandse Malaria Stichting geeft nu het eerste wetenschappelijk ‘peer-reviewed’ malariatijdschrift uit waar je gratis lees en publiceert: de MalariaWorld Journal. Hiermee maken wij het mogelijk dat iedere malariawetenschapper waar ook ter wereld zijn informatie en kennis kan delen. 

 

De Nederlandse Malaria Stichting draagt er aan bij dat artsen en malaria onderzoekers overal ter wereld goed geïnformeerd de strijd tegen malaria aan kunnen gaan.

 

De MalariaWorld Journal is een gezamelijk project van de Nederlandse Malaria Stichting en de Radboud Universiteit Nijmegen. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek.